Abicim öyle diyorsun da ya Türkiye'deki bütün haber siteleri alıyor benim yazımı, senin yazını ve tek bir harf değiştirmeden yayınlıyor. Sonra bir bakıyorsun en üstte. Benim google'ye güvenim sarsıldı. News sitelere bu kadar imtiyaz olmamalı. "Güçlü olanın değil haklı olanın güçlü olmasını istiyoruz

"
Google a zaten güvenme. Google in algoritması falan sağlamdır ama hala antiseo yapılınca içerik sağlayacısını koruyamayacak kadar aciz. News sitelere imkan tanınmıyor aslına bakarsan büyük newsli sitelere imkanlar sağlanıyor yani her newsli site bu konumda olsa şuan newsli site satışları yerlerde sürünmez. Newsli site satışlarının bile sürünmesinin nedeni yine o büyük newsli siteler. Google ı adalet dağıtıcısı gibi görmek yanlış uzaktan bakıldığı zaman gerçekten her zaman güçlü olanın yanında olan mekan sahibidir kendisi. Benim sana demek istediğim bu forumda çok büyük paralar kazananlar var aynı mekanda çalışıyoruz ancak 100 kişiden belki 5 kişi onlar gibi kazanıyor. Ne yani şimdi onlar daha mı özgün yazıyor daha mı düzgün yazıyor daha mı emek harcıyolarda kazanamayanları geçiyolar ? Tabikide hayır. Bu newsli siteler yese onlarıda yer onlarda çıkamaz sonuçta yani şartlarımız özgünlük sabır ve emekse. Demekki farklı bişeyler yapıyorlar anladın sen onu