Site adı: pm
Geliri: yok denenmedi henüz
Günlük tekil kullanıcı: günlük 10-20
Tema: Wp sahifa
Adsense ban yok
Fiyat: 1000 tl
Arkadaşlar Bir ara ücret ile haber girdirdiğim istatistikleri O dönemler günde 100 200 tekil kullanıcı geçiyordu fakat daha sonra tema değişikliği nedeniyle baştan kurulumunu yaptığımız haber sitesine bot ekstra ile siteyi dolduracak kadar haberler girdik bir süre de kapalı kaldı. Sırf sıralamaya geri çıksın diye açtım şuan haber girilmediği halde aylardır üst sıralarda. zamanında özenerek 500 tl ödeyip logosunu yaptırmıştım alan adını da başka bir arkadaştan farklı bir tema ile birlikte 500 tl gibi bir rakama almıştım 1000 tl üzeri makale özgün haber girdisi masrafları yapmıştım zamanında Şuan ilgisizlikten boşta yatıyor fakat alan adı ve daha önce yaptığımız Seo çalışmaları sayesinde site kendi anahtar kelimesinde Gov tr uzantılı Bir sitenin bile üzerinde. Siteyle ilgililenilir düzenli özgün haber girişi yapılırsa hitlerinin birden fırlayacağını düşünüyorum fakat Bir türlü kendimi ayıracak vakit bulamadım bulamıyorum . sadece bu zamana kadar harcadım masraflar ve logo ve alan adı ücreti bile en düşük ancak bu fiyat eder zaten . Cep telefonunu bilg takas olabilir. Konuşulur.
Dış alımlar için
iletisim@bestdizi.com adresine yazın