EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dönem grup olarak bu batağın içindeydik(ben kullanmıyorum sadece gruptaydım)

Benim arkadaşlarda zararsız zararsız diyordu 1001 örnek veriyorlardı, sonra yavaş yavaş sorunlar çıkmaya başladı, bir arkadaşımız böbrek kanaması geçirdi, bir süre hastanede yattı, esigara likitinin içindeki aromanın böbreğı yorduğundan bahsetti hocalarımız(doktor). Diğer arkadaşın akciğerinde su toplaması oluşmuş onuda gliserinin yaptığını söyledi doktor.

Ama benim arkadaşlar günce 15-20ml tüketiyorlardı, 300w'lık modlarla ejderha gibi duman çıkartıyorları, 3-4 nefeste bir tank dolduruyorlardı

Geçenler grubun en aktif üyesiyle görüştüm kendisi de zararlarından bir bir bahsetti, ama hala içiyor

Belki normal sigaradan daha az zararlıdır ama yine de oldukça zararlı.

Birde söyle bir durum var, günde 1 paket normal sigara içen adam esigara içince 5 paket kadar içmiş gibi oluyor, hep ellerinde neredeyse her nefesi e sigaradan alıyorlar.

Hatta bir arkadaş varı, çayın içine likit damlatıyordu!!!

Belki; normal sigara gibi içerseniz çok bir zararı olmaz.
Yani onlar biraz abartmış. Dediğim gibi benim niyetim tamamen sigarayı bırakma. Mesela bugün biraz daha uzaklaştığımız hissettim. Normalde servisten inince evim 10-15 dakika sürüyor ve ben o arada 2 adet bile yaktığımı biliyorum, ama ben bugün daha farklı şey yaptım 15 dakikadan fazla yürüdüm, bir cafede arkadaş ile çay içmek için buluşma yerine gittim ve 15 dakika da orada bekledim ve bu zaman sürecince hatta işten çıkmadan bir saat öncesine kadar bile hiç sigara tüketmedim, sigarsız çay içmeyen ben 2 bardak çayı beklerken sigarasız içtim esigaranın şarjı bittiği için onuda yakamadım ama hiçte arayışta olmadım. Sanırım en fazla 3-5 ay sonra tamamen kopacak gibiyim