unalblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer geri dönerse tekrar ücret alıyor. 8 liraya gittiyse 8 tl tekrar dönünce alıyor 16 lira. Müşterilerin çoğu kapıda ödeme olarak aldıkları ürünleri almıyorlar ödeme yapmadıkları için ( örneğin evde olmuyor ürün şubeye gidiyor, ürünü almak için şubeye gitmeye üşeniyor ) bu tarz durumlar oluyor. Ben şahsen kapıda ödeme hizmetini açmıyorum. 1-2 kez arayarak rica edenlere gönderiyorum tabiki.
Hocam evet çok haklısınız aslında ama yurdum insanı "paketten hıyar çıkması" ihtimaline karşın veya dolandırılma ihtimaline karşın kapıda ödeme diye diretiyor devamlı. Satışlarımızı havale/eft ile ödeme alarak yaparsak nasıl güven sağlayabiliriz peki ? Özellikle instagramda.

nanuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gönderdiğin ücret + geri dönüş te ise %50 sini alır. Tahsilat bedelini almaz. kısaca 1,5 kargo ücreti zarar etmiş olursunuz. 6tl gönderirken 3 tl de geri geldi 9 tl gibi hesaplayın.
Anladım hocam , 6 TL gibi bir ücretle gönderebilsem keşke Kargoyu daha ucuzdan göndermek için anlaşma yapılması gerekiyor sanırım kargo firmasıyla , bu konuda bi tecrübeniz var mı ?