aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açık şekilde buradan da yazayım ki tekrar tekrar aynı sorular sorulmasın çünkü önceliğim bugün içinde satışını yapmak.
Demo: https://insta.web.tr/ && Diğer lisanslı script için şuan demo bulamadım. Bende de kurulu değil.
Ben instawebtr'yi kullanıyorum. Çünkü daha çok güncelleme alıyor. Oto beğeni fonksiyonları biraz daha gelişmiş. Ben siteyi satmadığım, yazılımı/scripti sattığım için hit bilgisi vs veremem doğal olarak. Eğer sosyal medya işleriyle ilgilenen birisiyseniz 1-2 ayda bu para çok rahat çıkıyor. Ben 5-6 senedir sosyal medya işleriyle uğraşıyorum ve artık sektör değiştirmek istiyorum. Hem böyle acil bir ödeme de olunca bahanesi olmuş oldu. Senelerdir ekmek teknemdi benim.

Bugün 18:00'den önce alacak olan olursa Swarm ile ilgili açık kaynak kodlu 2 adet kendi yazdığım scriptimi hediye edeceğim!

Fiyatı 1000 TL şeklinde güncelledim aciliyetten dolayı.
Hocam lisansı devrediyorum diyorsunuz, lisans devirinden script yazılımcılarının haberi var mı? yoksa lisansın kayıtlı oldugu domainler ile birlikte mi vereceksiniz ben oraya takıldım şuanda.