Konu
⭐🚀 Ücretsiz Deneme Fırsatı - Sınırsız Hosting - Web Sitenizin Hızına Şaşıracaksınız! 🚀⭐
16-01-2018, 19:33:45
Misafir
ÖRNEK SİTE:
Teknoloji Blogu
Necati33 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
1 adet alım yapıldı, her türlü sorunumu anında çözdüler. Buradan da teşekkür ediyorum alacak arkadaşlar gözü kapalı güvenebilir.
Schweriner adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kendilerinden gün itibariyle hizmet aldım, hız ve alaka on üzerinden on! Başarılarının devamını dilerim
Moutinho adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Güzel kampanya. Memnun müşterileriniz arasındayım. Bir adet hosting daha aldım. Hayırlı satışlar.
DokuzAlti adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bir adet hosting alındı satın alım öncesi destek çok hızlı ve çözüm odaklı. Çalışmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
MaNaS adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Paylaşımsız IP, SSL sertifikası ve limitsiz paket sipariş edilmiştir.
lacrimal adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bir adet alım yaptım ve şu an saat 00:35 olmasına rağmen canlı destekleriyle görüşüp sorunu hallettiler.Herşey için teşekkürler.
MECO adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Host - 1 paket sipariş geçilip, teslim alındı. Ödeme onayı ve hizmet teslimi 15 dakikayı geçmemiştir. Hayırlı bol kazançlarınız olsun.
SiyahGiyen adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bir tane sipariş verdim. Bildirim sistemleri canlı destek gibi cevaplamaları 1-2 dakika ancak sürüyor.
qRKm adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10 üyeliğimi 2 yıldır kullanamıyordum sonunda kurtarabildim. Dün ben de arkadaşla çalışmaya başladım, şimdilik bir sıkıntı yok, hayırlı satışlar dilerim
webajans adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
1 adet alım yapıldı, her türlü sorunumu anında çözdüler. Buradan da teşekkür ediyorum
nurullah390 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
HOST 4 paketinden 1 adet alım yapıldı. İnşallah memnun kalırım. Hayırlı işler.
emrenom adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Zamanında kararsız kalmıştım, Whatsapp üzerinden güzel bir şekilde destek sağlamışlardı. 1 adet satın alındı. İlk deneyimim olacak Narin'de, çok teşekkürler.
KhonTezS adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
bundan sonra çalışacağımız yer belli oldu
direk iletişime geçilebilen muhteşem bir firma
DarkRoot adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
1 adet host 4 'ten satın alındı
imparator adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sipariş Numaranız: 6616261671
Bir adet alım yapıldı.
AlfaKurt adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
5 adet yıllık hosting alındı. Teşekkürler.