domainbakkali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi Mi6 yazmak için geldim ama bütçenizi görünce Huawei Mate 10 Pro önerebilirim...
İlk tercih sebebim xiaomi mi6 olacaktı. Ancak kullanılan sar değeri 0.409 W/kg (10g) Ölümle oynamak gibi. Fazla kulp buluyorum diye belki sert çıkacaksınız ama uzun yaşamak ve aldığım bir ürünü uzun kullanmak hobilerim

Mate 10 Pro işlemcisi HiSilicon Kirin 659. Tamamen günlük kullanım ve basit fotoğraf çekimleri için ideal bir işlemci. Binanceyi 20 dakika açık tutmam ciddi anlamda kastıracak.

Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isınma problemi yok denecek kadar az. Dash Charge özelliği mevcut. Şarjdayken bile ısınmıyor, ısıyı adaptöre topluyor. Eğer band sıkıntı yaratmazsa alın derim, evimde telefon çekmiyor ancak bu her odada çekiyor. (Aynı operatör).

Onun dışında arkadaşın dediği gibi 2. önerim P10 olacaktır.
Dash charge özelliği zaten söylediğim gibi polymer pilde ısınma problemleri oluşturacak. Çünkü elimde 3 saatte jarzı bitecek. Polymer piller her doldurmada çok fazla ısınır. Bunu 40 dan fazla telefonla test ettim.

ckuforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda VR test kullanımı için Sony Xperia XZ Premium(Siyah) model telefon aldım. Sıfır almak yerine uygun fiyata elimdeki cihazı size satabilirim. Hepsiburada 18 eylül de 3000 TL fiyata aldım. Cihazı dışarıda yada şahsi kullanım için kullanmadım, Sony Eurosia garantilidir, kutusu, faturası, aparatları(kulaklık, şarj cihazı...) vs herşeyi mevcuttur. Özel satın aldığım kılıfda(spigen marka) mevcuttur. Düşünürseniz özel mesaj atabilirsiniz.
Kalan garanti süresi, fotoğraflarıyla birlikte fiyat gönderebilirmisiniz?