valla ben 2 gündür düşerken sürekli al sat yaptım eğer emtianın yönününü bilirseniz al sat çok karlı olur aklımın yattığı yerde yarısını sattım ve çok az bir altına bir altına alım emirleri verdim sürekli bu şekilde al sat yaptım elimde coinler %30 oranında arttı.

tabi bunun riski var surekli %50 ile yaptım bu işi bi anda açıkta kalabilirsin yada bir pump yer tam dipte kalırsın.

yine elimdeki tüm coinlere 3-5 katı kadar %40-50 si kadarını da 4x veya 7x katına satış emri verdim düşünsenize siz gece uyurken pumpu yemiş ve geri düşmüş

yine hiç bir zaman buraya ikbal bağlamadım küçük paralar ile stres yapmadan takılıyorum bazen risk alıyorum o halde bile tırnaklarımı kemiriyorum birde tüm sermayenin orada olduğunu düşünemiyorum..

yukarıda arkadaşın dediğimi bu bir emtia olarak bakın sürekli gösterge panelinizde ki USD karşılığına bakarsanız canınız sıkılır 5000 USD olan 1 Saat sonra 500 USD yada tam tersi 20000 USD görünebilir. ama siz elinizdeki coin miktarı ile ilgilenin ki takip ve adapte olabileseniz.

bir kaç kendimce acizane nasihat..