Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dediğiniz kavrama aslında ulus milleti denir. Örneğin Almanlar, İngilizler, Türkler, Çinliler ve Ruslar örnek verilebilir. Tabii ki birebir kan kaybı tüm milletlerde var fakat bu saydıklarım tarihe benliğini ve kimliğini kabul ettirdiği için bir çok tarihçi tarafından ulus milleti olarak belirtilir.

Hitler’in tarihte iz bırakmasının sebebi askeri teknolojiyi kullanması ve aşırı ısrarcı olmasıydı. Hitler’in savaşı kaybetmesinin sebebi ise soğuk olarak gösteriliyor. Führer’in soğuğa rağmen bu kadar ısrarcı davranması ve başka ülkenin topraklarında kendi stratejisiyle ilerlemesi onu geriye götürdü.

Benim bir müslüman olarak kişisel görüşüm yahudiler benim kardeşim değildir. Dünyada lanetlenen tek millet olup para ve dünya hırsıyla tüm insanlığa zarar verebilecek tek unsur yahudilerdir. Baron, dünya rejimi, kapitalizm gibi insanlığı kontrol etmeue yönelik herşey yahudilerin fikridir.

Yahudilerin katledilmesini tabii ki doğru bulmuyorum orası ayrı mesele. Ama savaşta menzildeyde düşmanındır.
İngilizlerin, Almanların dünyaya verdiği zarar Yahudilerin verdiğinden daha büyüktür. Olaya ırksal olarak baktığınız için kısır bir döngüye giriyorsunuz. Ha kökene indiğimizde Hz. Muhammed ile Hz. Musa aynı soy ağacına dayanmıyorlar mı? Peygamberlerin bir çoğu bir zatihi Yahudi kökenlidir. Tanrı'nın Yahudileri lanetlemesiyse ayrı bir konu. Hitlerin fırınlarda yaktığı insanları katledip insandan sabun yapmasına savaş menzili diyorsanız diyecek bir sözüm yok. Tarihe kendi aynanızdan bakarsanız her zaman yanlırsınız; Coğrafi Keşifler zamanında bir Aztekliye ve İnkalıya sorsanız dünyanın en lanetli topluluğu olarak size İspanyolları göstereceklerdir. Hiçbir şeyden haberi olmayan koca bir medeniyeti ortadan kaldırmışlardır.