PHP(PDO&MYSQL) tabanlı e-ticaret scripti.
Merhaba değerli
R10.net üyeleri;
Bugün sizlerle son 1.5 aydır üzerinde titizlikle çalıştığım
E-ticaret scriptini paylaşıyorum.
Öncelikle sitenin tasarımına pek yoğunlaşmadığım gerçeğini size söylemek istiyorum. Bunun nedeni ise askerliğimin yakın olması.
Ancak aranızdan scripti açık kaynak koduyla satın almak isteyen olursa skype adresim:
vysltmnci@windowslive.com.
Öncelikle size şunu söylemek istiyorum. Scripte belli bir fiyat biçmedim. Gelen teklifler üzerinden değerlendirip uygun gördüğüm fiyatlara satışını yapacağım. Yukarıda da belirttiğim gibi, her türlü teklif ve detaylı bilgi için skype adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Yoğun çalıştığım için PM'lere bakamıyorum.
Skype Mobil'ile görüşebiliriz.
Hepinize iyi günler diliyorum script'te yer alan belli başlı özellikler aşağıda listelediğim gibidir.
NOT: Demosunu yakında paylaşacağım. Web sitemdeki ufak bir sıkıntıdan dolayı. Görmek isteyen arkadaşlar skype ile iletişime geçebilirler.
Özellikler
*
İyzico Kredi Kartı Entegrasyonu
*
Havale - EFT Ödeme Sistemi
*
Xss açığına karşı htmlspecialchars & strip_tags koruması
*
Güvenli dosya yükletme özelliği
*
Kullanıcı şifrelerini md5 koruması ile veritabanında saklanması
*
Güvenli Çıkış işlemleri
*
Dışarıdan izinsiz gelen GET ve POST koruması
*
Veritabanı koruması
*
Zopim Canlı Destek Özelliği
*
DROPZONE modülü ile ürünlere toplu resim yükleme özelliği
.
htaccess yapısı ile her bir ürüne özel SEO uyumlu link oluşturulması .htaccess yapısı ile her bir kategoriye özel SEO uyumlu link oluşturulması .htaccess yapısı ile her bir menüye özel SEO uyumlu link oluşturulması
-
Dinamik title yapısı(SEO uyumlu)
-
Sipariş onaylama ve ödeme onaylama modülü -Yorum ekleme ve yorum onay modülü -Menü Modülü -Slider Modülü -Benzer Ürünler Modülü -Son Eklenen Ürünler Modülü