Nolpe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, bugün bir kaza geçirdim. Asla satmayı düşünmediğim bir siteyi araç masraflarından dolayı satışa çıkarmak durumunda kaldım.
Site adresi: Lütfen ciddi alıcılar PM istesin, vakit kaybetmeyelim.
Site için istenen fiyat: İhtiyaçtan 2500 TL sondur.
Sitenin aylık getirisi: - hiç reklam alınmadı. 4-5 tane mail aracılığıyla reklam için iletişime geçenler oldu. isteyen onlarla görüşebilir.
Günlük hit sayısı: Hafta içi 5k+ hafta sonu 9-10k+ Her geçen gün artmaktadır.
Ziyaretçi kaynağı: Google.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılık. Wp. yazılım keremiya v5 - 150 liralık tema satışa dahildir.
Hosting dahil midir: idare edebilirim 1 hafta.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.
Sitedeki tüm filmler siteye özel olarak upload edilmiştir. Sitenin hızlı bir şekilde yükselmesinin sebebi olarak bunu görüyorum. Tüm SEO ayarları yapılmıştır.
150 TL değerindeki Keremiya v5 Film teması satışa dahildir.
200 TL değerindeki Frost Player satın alınmıştır.
Hiçbir backlink çalışması yapılmadan site bu haldedir. Ayrıca yine site adının geçtiği 25-30 adet film 2 farklı filehosting hesabına upload edilmiştir. Siteye eklediğiniz taktirde hitlerdeki artış daha da fazla olacaktır.
Sitenin domaini anahtar kelimesi oldukça güzeldir, logo özel olarak yaptırılmıştır. Bir film sitesinde isteyeceğiniz tüm özellikler mevcuttur. Satın aldıktan sonra hali hazırdaki filmleri siteye ekleyip hitinizi katlayabilirsiniz. İlk mesajımda da belirttiğim gibi asla satmayı düşünmediğim siteyi ihtiyaçtan dolayı satmaktayım.
Tüm detayları paylaştım, lütfen sadece ciddi alıcılar pm atsın. R10 dışı satın alma için: skype:nolpecom ekleyebilirsiniz.
Sayaç görüntüsü (bugün şuan 5.1k muhtemelen haftaiçi 6K'yı da geçecektir.)

Teşekkürler.
Pm alabilir miyim lutfen webmaster tools arama goruntuleriyle birlikte