Şimdiki gençler cin gibi maşallah.. Bu yaş da bu hırs, ne diyeyim.. Biz okuyamadık sen oku kardeşim. Eğitim herşeyin başıdır.. Buradaki abillerinin çoğunun yaşı senden 2 kat fazladır.. Genel kanı eğitimini aksatma, bu tavsiyelerde yaşanmışlık, tecrübe var.. Bence dinle derim.
İnternetten paza kazanırsın hatta iyi de kazanırsın ama olay sadece para değil...Hayatını monotanlaştırma...
Yani ilerde evleneceğin zaman kızın babası ne iş yapıyorsun derse internet dediğinde durum sıkıntıya girebilir

Haa ben okumayacağım diyorsan İŞKUR günlük eğitimleri tamamlayıp, iş bulana kadar sigorta+53 tl yevmiye ile işsiz gençlere ve öğrencilere Siber güvenlik yani beyaz hacker, kodlama alanlarında en fazla 6 ay sürecek şeklinde eğitim vermeye başlamış.. Eğitimleri tamamladığında sana iş yerini kendininde seçebileceğin şeklinde sigortalı, dolgun maaşlı iş imkanı sunuyorlar.. Devlet geçtiğimiz yaz mesela 10 bin tl maaşla beyaz hacker alımı yaptı.. Kodlama desen yine maaşları dolgun..Yine ben kimsenin yanında çalışmam dersen bu işlerde kendini çok geliştirir şirketini bile kurabilirsin..
Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle okurdum...