raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, tekrar merhaba. Exe formatındaki yazılım web sitelere bağlanıp tek ürünü bir kaç siteye aynı anda ekliyor, düzenliyor, siliyor mu?

Evet, Aynı zamanda merkezi bir stok sistemi olmuş oluyor. Sistem özellikleri konu detayında olduğu gibidir. Ama her kullanıcıya özel yenilikler yapabilmekteyiz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
full surum ne kadar ? birde programınızı indirdim , kurulduktan sonra kayıt formu gelmediginden program acilamiyor.dosya icinden kayıt formunu calistirdigimda kayıdı tamamlayınca program acilabildi.

Merhaba
Bazı cihazlardaki yazılımsal (eklenti) eksikliğinden dolayı böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Sizin yaşadığınız sorunu inceleyip en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.

ferikate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, fiyatlar ne zaman belli olur?

Merhaba
Fiyat bilgileri tüm detayları ile bu gün konu üzerinden güncellenecektir. iyi çalışmalar.

full surum ne kadar ? birde programınızı indirdim , kurulduktan sonra kayıt formu gelmediginden program acilamiyor.dosya icinden kayıt formunu calistirdigimda kayıdı tamamlayınca program acilabildi.
Merhabalar

Fiyat ve sürüm bilgileri güncellenmiştir. İyi çalışmalar.

ferikate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, fiyatlar ne zaman belli olur?

Fiyat bilgileri detaylı bir şekilde konu üzerinden güncellenmiştir.

Kurulum esnasında yaşadığınız problem cihazınızda bulunan eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Gün içerinde bir çok kullanıcıdan lisans kayıt işlemlem formları geldi lakin hiç birinde böyle bir sorun ile karşılaşmadık dilerseniz Skype üzerinden iletişim kurup size yardımcı olabilirim.