Ben de senin şu an olduğun yaşta internetle tanışmıştım ( 1995 yılında ). Fakat o zamanlar dsl çevirmeli bağlantı vardı. Kafayı kullanamadım, Mirc'le hayatımızı geçirdik. 2010 yılında web sitesi işlerine başladım ama geç kalmıştım. Belli bir yaştan sonra kafaya bir şey girmiyor.
22 yaşında evlenseydim, şimdi seninle yaşıt oğlum vardı ( Ulan yaşlanmışız be ). Zamanında yapmadıklarım, şimdi en büyük pişmanlığım. Ticarete herkesin kafası basmaz, herkes yapamaz da. Bu güzel bir özellik. Bunun üzerine git. Fakat okulunu kesinlikle ihmal etme. Elinde mutlaka bir diploma olsun. Ayrıca kendi sitelerini yönetebilecek derecede yazılıma hakim olmalısın. Taşıma suyla değirmen dönmediği gibi, kimse senin sitene senden daha iyi bakamaz. Yazılıma yoğunlaşmanı öneririm. Şu an kafanda hiçbir problem yok, emin ol. Yaşadığın olumsuzluklar, yaşının genç olmasından dolayı sana büyük geliyor.
Uzun lafın kısası; ticarete devam et. Bir yandan yazılım öğren ve okulunu aksatma. Birkaç sene sonra bu konuyu okuduğunda, " Bugün zenginsem, Cem abiye borçluyum " diyeceksin