İnan okurken gözlerim doldu. Helal olsun diyorum öncelikle seni yetiştiren annene ve babana sonrada azmin için sana. Baban bazı konularda haklı ayakkabı işi güzelmiş ama kâr marjı düşük olduğu için seni başka kazanımlar aramaya itmiş. Baban gibi bir baba bende de var yaşımız 40a yaklaştı hâlen bir şey yapacağım zaman ölçüp tartıp işe girişmeye çalışıyorum. Bizim ülkemizde köşeyi dönmek istiyorsan dolandırıcılığa ve hileye başvurman gerekiyor bunu bil. Ama profesyonel olacağım diyorsan bu iş için hileyi sen yapmayacaksın. Takipçi kasmaydı, çiftlikti, coindi (bazen benimde gözüm dönüyor ama) hiç bulaşma derim. Burada çok yetenekli ve sana da destek verecek abilerin mutlaka vardır. Bu azimle -bir de dürüstlük eklersen üzerine- varamayacağın hedef yok.
Başarılarının devamını dilerim
Bu güzel yorumun icin teşekkür ederim.abicim

Bu yaşta internetten kazandığın paralar seni motive edecektir. Hatta diğer insanlardan sıyrılarak güzel işler yapabilirsin internetten. Fakat internetin amaçtan ziyade bir araç olduğunu düşünüyorum. Hayatını internete göre dizayn etme. Kendini geliştirmeye devam et. Bol bol kitap oku. Başarılar dilerim kardeşim.
Teşekkürler abicim