Slm Arkadaşlar Bugün İmdadıma Yetişen Lordbeye Tşk Başlamak İsterim. Site Hızı Ve Seo Ayarları İçin İsim Vermeyeceğim Biri İle Anlaştım Başıma Gelmeyen Kalmadı Sitem Kapandı Beyaz Sayfa Hatası Verdi Suçu Hostin Firmasına Attı Yapamadığını Kabüllenmedi. Ne Parayı İade Etti Nede Siteyi Eski Haline Getirdi. Bunun Hakkında Yorum Yaptım Kimse Tuzağa Düşmesin Diye. Yorumu Okuyan Lorsbey Bana Mesaj Bırakmış Bügün Sabahtan Mesajı Okudum Sitenize bakayım Yapabileceğim Birşey Varsa Yardımcı Olurum Demiş. Hemen Geri Aradım Kendisine Durumu Anlattım, Tabi Alışkanlığımızdan Baştan Kaça Yaparsı Dedim Abi Para İçin değil Siten Açılsın İşine Bak Sonra Konuşuruz Yeterki Siten Açılsın Dedi İnan’ın Şok Oldum. Çünki Alışkın Değilim Burda Para Almadan Sitenin İsmini Bile Öğrenmek İstemiyorlar. Neyse Kısa Kesiyim Sabahtan Beri Kimsenin Olmaz Bunun TEMA’sının Yen’i Bir Temayla Ve Hostingin Başka Hostla Falan Değişmesi Diyilen Siteyi Açmayı Diriltmeyi Başardı Allah Binkere Razı Olsun. Ve Hala Kaça Yaptığını Söylemedi Para İstemedi Tam İşi Bitsin Dedi Çünki Sıfırdan Aynı TEMA’yı Kurdu üç Gün Kapalı Olan Sitem Google Kayboldu Şimdi Bursa Evden Eve Nakliyat Kelimesinde İkinci Sayfadayım Bakabilirsiniz www.anadolutransport.com Bu Sitede İlk Defa Dürüst Ve Adam Gibi Sözünün Eri Biri İle Karşılaştım Tekrar Tşk Ederim. Bu Arkadaşa Gözünüzü Kapatın İşinizi Teslim Edin Bende Anadolu Transport Şirketinin Sahibi Olarak Kefilim.
Ençokta Artık Sitelerimi Güvenle Teslim edeceğim Bir Uzmanla Tanıştığıma Seviniyorum.