Biraz saçma bir konu olmuş... 1500 kadar coin var +- tam bilmiyorum ama 1500 coinin içinden her gün onlarcası pump yiyor x2 x5 x10 x*** sayısız ama bunu bilmek imkansıza yakın ne zaman cebinizde hayvansı bir para olur da balina olursanız o zaman bu imkansızı başarırsınız. Ama yok 6 saat içinde x2 olacak x10 olacak yok şu yok bu. Hiç kimse ama hiç kimse adı sanı duyulmamış adam gibi market hacmi olmayan coinlere yatırım yapmaz. Borsa işinden kazanç sağlamak istiyorsanız kafanız rahatsa aldığınız coine %30 - 50 arası kar koyun bekleyin. Hiç birimiz pump olayını bilemez balinacık değilse. O yüzden gereksiz bir konu olmuş. Bittrex de 166 saat sonra x100 olacak bi duyum aldım! peh peh..
siz bu mesajı yazarken ben %166 kar yaptım. Ücretli 7 wp grubundayım. Bunlar pump grupları, dilerseniz buyrun izleyin. Bura da cahil cüheyla yorumlar yapmak zorunda kalmazsınız. Twitter denilen bir sosyal medya ağı var, burayı da takip etmeyi biliyorsanız hiç zorlanmazsınız.
Bu konuyu açtığımdan belli, 4 teşekkür ve komisyon teklifi mesajı var gönderebilirim? Bilmiyorsanız çamur atmayın o işler öyle değil.