Hocam o isler biraz karmasik sirket kurman ve yillik baya uretim yapman lazim ha kendi evinde elektrikle banyo yapmak istiosan ayri 😀😀😀
550 milyon tl toplucam piyasadan örnek veriyorum o işler karışık olacak yada bayaa üretemicem hocam ben bunu yapıcam demedim siz nerden anladınız bilmiyorum ama duş için sıcak suya ihtiyaç yok 1 saat güneş olsa enerji 500 litre sıcak su yapıyo
BEN ÇİFTLİK BANK ANADOLU FARM MEGA COİNSPACE YADA BU TÜR ANDAVAL İŞLERLE UĞRAŞAN ARKADAŞLARI Tİİİ YE ALMAK İÇİN AÇTIM KONUYU yalnız şunu biliyorum yarın bi gün bunun sitesi açılır tesis kurduk 1500 solar panelimiz ile 350 megawatt elektrik üretiyoruz falan filan yani şu ben fethiyede yaşıyorum hala denize giriyoz e bide
GÜNEŞ ENERJİSİ hani inceyi anlamadıysan arkadaşlar uyandırsın
İnsanlar aldatilmasin böyle yeşil enerji projeleri desteklensin hatta devlet eliyle yapılsin isterim ben. Sadece çiftlik bank vs değil Karios vb bir çok saadet zinciri insanları dolandırdı. Ben suçu bu firmalarda bulmuyorum müslüman bir ülkede alın teri olmadan para kazanmanın peşine koşanlarda buluyorum.
hocam kaç kişiye bunu anlatsan önümüzdeki 250 yıl sırf kazanç getircek sistem desen ikna edersinki bu iş şu seversen s...lirsin s...sen sevilirsin yani millet kolaydan köşeyi dönecek ohh
ama aslında ben dalgasına açmıştım ciddi projelik bişeymiş