öncelikle nakit herşeydir internet için almıyorsan bulaşma. bütün bankalar aidat alıyor ama iptal ettirebiliyorsun bunun en zoru garantidir. Oda resti çeker tamam iptal edelim diye aa sistem size teklifte bulundu der 30 tl kestiği 90 tl dir istemiyorum dersin bi teklif daha geldi der 60 tl yine istemiyorum dersin bu sefer 90 tl parapuan yapalım heryerde harcayın der aynıya gelir ama inat etmeniz lazım
finansbank iptal edin dediğinde tek teklif sunuyor 6 ay boyunca iptal etmesseniz diyor geri yatırıyor.
yapıkredi direk iptal ediyor tahahut istemiyor bende öyle oldu
hiç kesmicek hsbc var yalın kartmı ne gönderiyorlar parapuan falan yok kampanya yok taksit vs. var ama aidat yok ki zaten öyle bir parapuan verdiklerini görmedim
şuan en sevdiğim banka açık söylemek gerekirse finans ve finans enpara 2 kredi kartım var hsbc ve finans ha birde enpara kredi kartı 2 si zaten tek hesaba bağlı finansta ne kadar limitin varsa enpara kredikartındada o şekil
aidatsız hsbc alabilirsin limit artışları güzel düzenli yatırdığında her ay bi 1000 tl arttırıyorlar yalnız 2-3 ay asgari ödersen 500 e düşürüyorlar
finansbankta suan ( enpara ) 30k lik bi kredim var onunda kredi limiti 50k ya çıkmış ama geçen bi limit artışı istedim normal finans kredi kartına direk arttı yani finansbank yada hsbc al taksitli alışveriş yaparımdersen finans al hsbc çok yerde taksite görünmüyor
ne yazdım...
Teşekkür ederim, finans fix kart mı aidatsızmı? Yapıkredi kart neden iptal etmiştin peki? Aidat varmıydı?