autorun1212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Final haftam olması sebebiyle gün içerisinde durumu takip edemedim.Sitenin bana kaldığını öğrendiğimde Açık arttırma çoktan bitmişti.Dm den durumu açıkladım.özrümü diledim yanlış anlaşılma olmasın diye benden bir önceki arkadaşa dm den mesaj atıp almak isterse alabileceğini ilettim.Benden önceki arkadaş 80 TL teklif de bulunmuştu Aradaki 10 TL farkı verebileceğimi de yazdım.Oda almak istemiyormuş.Sonra satıcı arkadaş bana mesaj attı benden bir önceki arkadaşın başka bi yere ödeme yaptığını sadece 50 TL verebileceğini yazdı.Benim almaman durumunda eksi trader vereceğini söyledi. Tabiki en doğal hakkı verebilir verdide,Ben ona özürümü dileyip gerekli açıklamaları yapmama rağmen ve herşeyi bilmesine rağmen ters bir üslupla sanki bihaber durumdaymış gibi konuyu güncelliyor.Açık arttırma kurallarında " Eğer açık artırmaya son teklif verenler almadıysa (Kişi hakkında -iTrader kullanma hakkınız vardır)bir önceki tekliflerin sahibi olduğunuz için alma hakkı size geçer, zorunluluk yoktur. " maddesine göre gereğini yaptın daha bu ters üsluplu çabanı anlayamıyorum.

Neden mi açık arttırma 80 TL'den başkasına kalmışken gelipte 90 TL yazıyorsun sonra almıyorsun senin yüzünden siteyi tekrar açık arttırmaya koyduğumda 20 TL'den satılıyor ve zarar ediyorum anladın mı almayacaksan yazma kardeşim ya yazma bu kadar zor mu ?