Merhabalar.
Türk Telekom tarafından 16 mbps üzerinden sağlanan 75 gb akk ye sahip sabit internet paketini kullanıyorum. Ve internetim bir devlet kurumunun lojmanında. Bina yaşı eski değil lakin inşaat edilirken adi telefon hattı çekilmiş. Ben interneti bağlattığım günden bu yana 8 mbps üstünde hız görmedim ve 8 mbps'yi de gece 4-6 arasında(internetin az kullanıldığı zamanlar) da gördüm. Müşteri temsilcileri ile 50 defaya yakın konuştum. Her konuştuğumde 4 mbps'lerde seyreden hızım 8 e geri çikiyor ve bir süre sonra yine düşüyor. İnternette dolaşmak benim için adeta eziyet durumunda. Zaten mobil ağda internet kullanılıyorsa sayfaların normal yüklenme süresi 4-5 kat yavaşlıyor. Ping sorunu da cabası.
Şimdi benim kafamda birkaç soru var:
1) Canıma tak etti ve ne gerekli ise yapacağım. Benim daireme gelen telefon kablosunu(2 telli olan adsl kablosu) nu mu değiştirmem gerekiyor?
2) Telefon kablosunu değiştirrisem sorunum çözülecek mi? Bulunduğumuz ilçenin alt yapısı normalde 12 mbps ve üstünü destekliyor. Hızımda artış sağlanacak mı?
3) Telefon kablosunun kalitesini nasıl anlarım. Alacağım kabloyu ne diye seçeceğim. CAT5 vs nedir?