Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 TL ile başlasın artışta etiketlerseiniz.
Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 tl.
Okurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 tl
stranos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 tl
Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 tl.
Feradosman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 tl
Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 tl
Trsahin26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40 tl
Aziranea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
80 tl
toLqahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 adsense onay almazsa iade kabulse teklifim gecerlidir.
juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayacaksanız neden yorum atıyorsunuz kardeşim mecbur muyuz sizin yüzünüzden yeniden konu açmaya,milleti uğraştırmaya ?
Final haftam olması sebebiyle gün içerisinde durumu takip edemedim.Sitenin bana kaldığını öğrendiğimde Açık arttırma çoktan bitmişti.Dm den durumu açıkladım.özrümü diledim yanlış anlaşılma olmasın diye benden bir önceki arkadaşa dm den mesaj atıp almak isterse alabileceğini ilettim.Benden önceki arkadaş 80 TL teklif de bulunmuştu Aradaki 10 TL farkı verebileceğimi de yazdım.Oda almak istemiyormuş.Sonra satıcı arkadaş bana mesaj attı benden bir önceki arkadaşın başka bi yere ödeme yaptığını sadece 50 TL verebileceğini yazdı.Benim almaman durumunda eksi trader vereceğini söyledi. Tabiki en doğal hakkı verebilir verdide,Ben ona özürümü dileyip gerekli açıklamaları yapmama rağmen ve herşeyi bilmesine rağmen ters bir üslupla sanki bihaber durumdaymış gibi konuyu güncelliyor.Açık arttırma kurallarında " Eğer açık artırmaya son teklif verenler almadıysa (Kişi hakkında -iTrader kullanma hakkınız vardır)bir önceki tekliflerin sahibi olduğunuz için alma hakkı size geçer, zorunluluk yoktur. " maddesine göre gereğini yaptın daha bu ters üsluplu çabanı anlayamıyorum.