Sana önerim oku dostum boşver bu işleri emin ol bir gün o işde bitecek ortada kalırsın şirketler açarsın işin olmadığı için o bile çöker bu derece yani bu sanat değil ömürler boyunca sürsün bunda 5-6 sene önce çağımızın düşmanı oyunlardı çoğu insan oyunlar yüzünden okulunu bıraktı, yada kendilerini batırdılar kaybettiler kendilerini şimdi ise çağımızın savaşı para üzerine para kolay kazanıldığı için (az da olsa) kendilerini kaybediyor genç kardeşlerimiz biraz teknolojiyle bağın olsun para kazanmaya başlarsın ama ne olursa olsun okulunu bırakma daha kötüye gidersin dostum bir Abi tavsiyesi olarak bil bunu boşver yatırımı boşver oyunları boşver takipçiyi harçlığınca para kazan geriye kalan zamanını dersine ayır kendini bir kaptırırsan gider dostum sonra baban karşına çıkar heh sen miydin öyle diyen hane okul ? diye sorar o paralar gözüne gelmez bile gözünden düşersin hane adam olamadın der sana daha gençsin 11. sınıftan itibaren çalışırsan iyi bir üniversiteye gidersin kendini kaybetme okuluna devam et boşver parayı o kağıt parçası bizim düşmanımız.