Focus keyword yazan yere 1 anahtar kelime giriyorsunuz (birden fazlası için pro sürüm gerekmekte). Siz 4 tane girmişsiniz. Bu kısım meta tag kısmı değil. Web içinde gözükmüyor. Yoast buraya yazdığınız 1 anahtar kelimenizin yani hedeflediğiniz kelimenin maksimum başarı elde etmesi için gerekli hesapları yaparak size hatalarınızı söylüyor. Bu sebepten oraya o makalede hangi anahtar kelimeyi hedeflemişseniz onu girin. Girince o kelime kaç defa makalede geçmiş, makalenin toplam kelime oranına göre hesaplayıp anahtar kelime yoğunluğunu veriyor. Kod parçacığı düzenle kısmından ise meta tag girersiniz.
O kırmızı uyarıların 4. olanında zaten okuduğunuz gibi. Yani anahtar kelimeniz başlıkta yok çünkü 4 tane girdiniz (sanıyorum meta tag zannettiniz).
Şimdi anahtar kelimenizde gördüğüm üzere başlıkta da "paketleme işi" yazıyor.
Odak anahtar kelimenizi (focus keyword) silip sadece paketleme işi yazın. Umarım buraya kadarını anlatabildim.
Turuncu bölüm
1 makalede 2-3 tane h2 alt başlığını kullanın. Bunu yaparken en azından birinde anahtar kelimeniz geçsin.
Görsellerinizde anahtar kelimeli alt etiket yok, ekleyin.
Otoriter bir siteye link verin. Giden bağlantı oluşturun. Mesela konunuzla alakalı uydurayım "Ayrıca isteyenler
İŞKUR sitesinden paketleme işi bulmak için açık iş ilanlarına bakabilirler"
Başlığınız uzunmuş, kısaltın.
Adres satırınızda da anahtar kelimeniz geçmiyormuş (geçmez üstte belirttiğimiz ilk yanlışlık sebebiyle).
Anlatmaya çalıştım ama en iyisi yoast için yazılmış resimli kaynakları inceleyiniz ve yukarıda değindiğim üzere bahsi geçen makale içi yanlışlıkları gidererek bir makale yazmayı, yazdırmayı alışkanlık edinin.