Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda adsense dediğiniz gibi 1 gün en geç 3 gün içerisinde dönüyordu. Ama son 1 haftadır 1.5 haftadır nedense yanıt süresi uzadı. Sadece sizinle ilgili bir durum değil yani. Benimde son başvurularım yaklaşık 6 gündür bekliyor tamamı.
Site sahipliğinden dolayı red yeme ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum. Önceden onaylanmış bir site ise ve başvuru yapabildiyseniz tekrar onaylı adsense hesabınız gelecektir diye düşünüyorum.
Eğer red yerseniz hazır bir hesap satın alabilirsiniz veya farklı bir site üzerinden onaylanmış bir hesap kullanabilirsiniz. Geçmiş ile ilgili hiç bir sıkıntı olmayacaktır.(domain adsense banı yoksa, olduğunu da düşünmüyorum.)
Bana kalırsa 1-2 gün değil beklemeye devam edin illaki cevap maili gelecektir. Geldikten sonra kendi yolunuzu çizersiniz.
Eğer sitenin hiti yüksekse, kazancı yüksekse vakit kaybetmeden adsense hesabı alabilirsiniz ama site geliri yüksek değilse ilk olarak cevabı beklemenizi öneriirm.
Hocam hemen hemen aylık 300tl yi aşkın geliri vardı. Dediğiniz gibi ben yine de biraz bekliyim, 2-3 gün içinde cevap gelmezse artık hazır hesapla yolumuza devam edeceğiz gibi duruyor. Cevabınız için çok teşekkürler