Konu
Bilgi Sitesine Editör Arıyorum?
12-01-2018, 22:21:28
ByAsLaN
Merhabalar elimizde bulunan bilgi sitemize editör aramaktayız. Kesinlikle bilgi dağarcığı geniş araştırmayı ve yazı yazmayı seven bir arkadaş olmalı. Elinde onca iş olan ve bu kadar işin üstüne bizim işimizi yapacak bir arkadaş aramıyoruz.
Herhangi bir photoshop bilgisi talep etmiyoruz. Sadece 300-500 kelime arası yazı yazacak hatta bazen 1000-1500 kelime, bu yazılarda seo kurallarına uyacak Evergreen içerikler konusunda bilgi sahibi bir arkadaş ile uzun süreli çalışma yapmak istiyoruz.
Günlük 5-10 içerik talebimiz yok yazılar kapsamlı olacağı için 2-3 en fazla 4 tane yazı çıkarması kâfi olacaktır. Editör olarak bir arayış içerisindeyiz makale yazarı aramadığım için site ile iç içe olacak siteye birşeyler katacak birisini arıyorum. Daha referansı olmadan yazısını görmeden ben şunu yapmam bunu yapmam başlık gelirse yazarım gibi burnu dik insanlar ile çalışmak istemiyorum. Eğer çok fazla kelime araştırma veya başlık bulma şansım olsa zaten oturur kendim yazarım konuları bu yüzden dediğim gibi vaktini sitemize ayıracak buna görede "Ücret" alacak bir editör ile çalışmak isteriz.
Ödemeler kişinin üyelik durumu, çalışma ve referans durumlarına göre haftalık, 2 haftalık veya aylık şekilde nasıl anlaşılırsa o şekilde yapılacaktır.
Daha ne yapacağı belli olmadan para sunacak, işi görmeden teklif verecek arkadaşlar hiç yazmasınlar. Detayları konuşmak isteyen konudan ne yapılacağını az çok anlayan arkadaşlar aşağıdaki iletişim kanallarından bana ulaşırlarsa sevinirim.
Whatsapp : 0 534 242 ELLİDÖRT 05
Herkese iyi çalışmalar.