eğriye eğri doğruya doğru koineks üzerinden 500 e yakın işlem yapmışımdır daha hiç bir aksaklık yaşamadım ya ben çok şanslıydım bu işlemlerde yada bazıları acayip şanssız
Bu işlerin şansla alakası yok bence 100 üyeden birkaçını da memnun etmek kalite değildir. Kaliteli büyük bir firma olacaksan en azından yarısını memnun etmeli bence.
Hesaba TL çekimidne problem yaşadınız mı? Ben hiç yaşamadım koineksi severek kullanıyorum bu konuda yorumlarınızı alayım TL çekimi için?
Tl çekiminde sorun yok evet ama coin transferlerinde sorun olduğu zarar ediyorsun ve sorunsuz çekilen bir paranın hayrı kalmıyor. Önemli olan zarar etmemk işlemler zamanında yapılsa zarar etmeyeceğiz.
hukuken dava başlatabilirsiniz, sonucunda bu iftiranın bedelinin altındada kalacaksınız. Öyle ortaya kuru sıkı atmakla olmaz bu tarz şeyler. İnsanların haklarına girmeye ne kadar meraklısınız böyle yahu çocuk gibi davranıyorsunuz düşünmeden harket ediyorsunuz yazık.
Devlet büyüklerinin Bitcoine güvenmeyin yatırım yapmayın mağdur olursunuz dediği bir ülkede nasıl arayacaksın haklarını sormak isterim kardeşim. Zaten bu firmalarda buna dayanarak istedikleri gibi at koşturuyorlar. Çünkü Bitcoin'in bir yasal varlığı yok malesef ülkemizde öyle bişey olsa emin olun bu firmalar bırakın Türkiye'nin 1 numarası olmayı Dünyada kafaya oynarlar. Amaçları sadece ceplerini doldurmak olmaz.