Büyük markaların ihalelerini alan ajanslar ve ürün satışı yapan, depo işletenler hariç ;
Reklam ajansı, grafik tasarım gibi işler için açılan ofisler zarardan başka bir şey değil arkadaşlar.
Müşteri dükkanını, işini gücünü bırakıp ofise görüşmeye gelmez. Gelse de ayak üstü konuşmalar yeterli sonuç vermez.
İş teklifini mail ile veya müşteri ile randevu yaparak yerinde görüşerek gerçekleştirirsiniz.

Cebinde üç beş binlirası olan herkes Ticaret odası belgesi, vergi levhası, şirket kaydı ıvır zıvır gibi evrakları rahatça alabilir.
Ve yine 5-10 bin lirası olan herkes ofis açabilir. Bunlar sağlanınca kurumsal olunmuyor arkadaşlar.
Eskiden bunlarla yine iyi kötü kurumsal gözüküyor ve prestij kazanıyordu küçük işletmeler..

Kimse yemiyor artık şirket muhabbetini
Evinde 0850 hattın başında pijamasıyla oturup A.Ş kurup EV SSL alanlarda var forumda
Boşa giden paralar bunlar..
Bence herkes kendisine, yaptığı işe ve karşısındakine samimi ve gerçekçi olmalı.

Ben grafikerim. Bu işimle ilgili ne bir ofisim var ne de bir şirketim.
Müşteri memnuniyetine odaklanarak işimi severek yaptığım için çok şükür kazanıyorum.
Kimsede gelip bana kurumsal firma değilsin sana iş vermem demiyor..
Referanslarım, yıllarca süre gelen deneyimim, iş prensibim, müşteri yorumlarım hepsi ortada..
Kurumsalız agayız paşayız kralız diyen yüzlercesinden çok daha iyi dost, para ve saygınlık kazanıyorum.

İlla da fatura keserek bir telefon trafiği ile çalışmak ilginizi çekiyor ise homeoffice açın.
Evinizin bir odasını ofise çevirin oradan hizmetlerinizi devam ettirin.