Öncelikle geçmiş olsun konuda bizim firmamızında adı geçtiği için açıklama yapmak zorunda kaldık kucoin de binance gibi bir borsa sitesi referans üyeliğimiz bulunmakta bu doğru ama Google Aut doğrulaması çok farklı bir olay yedeğini almazsanız onu ancak siteyle iletişime geçerek sıfırlayabilirsiniz bütün sitelerde bu durum böyle . Biz size yardımcı olmak için mail bile hazırladık. Kucoin genelde 24 saat içerisinde cevaplıyor beklemekten başka çare yok malesef. Burada en büyük hata sizin çünkü google aut silmemeniz gerekmekteydi. Geçmiş olsun tekrar
Yok hocam benim size lafım yok. O diğer kendini çok bilmiş arkadaşa sinirlendim. Siz elinizden geleni yaptınız ama kucoin bize yardımcı olmuyor. Keşke binance'dan alsaydım en azından onlar şimdi 2fa kodumu sıfırlamışlardı. Ben google aut kodu var zannediyordum bi şekilde silinmiş. Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. İnsanlar robot değil makine değil unutabilir bir takım şeyleri. Ama firma da yardımcı olmak zorunda sonuçta bizim üzerimizden para kazanıyor. Teşekkürler.