Carraro Sportive 225 kullanıyorum ben ve çok memnunum. Almak isterseniz mükemmel bir bisiklet.
bakıcam teşekkür ederim.
önerinizi dikkate alıcam hocam sağolun
Carraro Sportive 225 alıp kullanıp daha sonra satan birisi olarak kesinlikle almanızı tavsiye ederim. 2017 yılında 2016 modelini bayiden sıfır almıştım ve piyasanın çok çok altında bir rakama

Satarken kâr bile etmiştim. Tüm ekipmanlarımı aliexpress’den almıştım.
bisiklet kullanan arkadaşlarım da önerdi letgodan bakıyorum hocam sıfırdan ziyade temiz 2. el bulursam alabilirim
Bende carraro 225 2017 model almıştım (eylül ayında 1300 liraya). Memnunum görüntü olarakta iyi bisiklet
teşekkürler hocam
Hocam madem 1000 liran var çok iyi tek bisiklet alma.
1 tane ince tekerlekli al güzel havalarda onu kullanırsın çok rahat hiç yormuyor ve çok hızlı gidiyor.
Kış için ise kalın tekerlekli al kaymaması için.
valla hocam birini bile koymaya yerim yok ikisiyle baş edemem
Hocam ilk sorum heves mi ?
Kısa mesafe ise koşu daha iyi olmaz mı yürüyüş
Bisikleti alıp yağmur yağdı bırak kar yağdı bırak hava esiyor bırak demeyecekseniz alın
Heves derken heves olmadan girişmem zaten böyle birşeye ama temel amacım spor yapmak zaten 8 - 6 masa başı çalışıyoruz çok da kilo aldım spor şart oldu.
Yürüme 1,5 saat arabayla 10 dakika diyeyim

(yürümek için yol yok gebze organize sanayi bölgesi) gideceğim yol yokuş biraz. genel olarak sabahları erken uyandığım için bisiklet ile gitmek istiyorum. işe de 10 15 dakika erken vardığım zaman duş alma şansım da var.