webex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O forumda az daha katil oluyordum;
2008'de oraya üye oldum,forumda vatandaşın birisi telefon satıyordu uygun yazmış,o zaman samsung'un altın renginde bir telefonu vardı çift simkartlı.Pm attım vatadaşa çiziği eziği büzüğü falan varmı diye sordum, sıfır kutusunda dedi.Bende ürünü gönder elime ulaşşın parasını gönderirim dedim,bu tabi yok omaz falan derken bende bile bile lades dedim parayı gönderdim.Bana maket telefon göndermiş,birde karşı ödemeli hatta kargo parasınıda yolladım ki evde kimse olmaz komşuya aldırtırım kargoyu diye.Tabii telini arıyorum çalıyor meşgule atıyor, ama mesajlara dönüyor, ne var, ne oldu, derdin ne,git polise şikayet et,iyice tahrik ediyor.Aradan zaman geçti bu vatandaş mesaj attı bana,ne oldu verdinmi mahkemeye,polise gittinmi bu sefer iyice çileden çıktım.Bu delikanlı abimiz adresini yazdı bana,hani küçükken ''sıkıysa bizim mahalleye gel' repliği vardı o ağızlarla konuşuyor.Sakarya'da Serdivan da bir adres verdi bana,gittim böyle böyle bir şahıs varmı diye mahalledeki ilk telefoncu dükkanına sordum adam bana evini gösterdi.Sevdiğim bir arkadaşımda Sakarya'da görev yapıyordu onuda aldım yanıma. Kapıyı çaldım,adam açtı ben yaşlarında,tabii o sinirle bayağı bir bağırdım çağırdım adama,sonra abi o işi yapan benim büyük oğlum dedi,çocuk bir geldi 12 yaşında bir velet ölürmüsün öldürürmüsün
sonuç olarak telefon parasını almadım fakat kargo parasını aldım,en çok zoruma o gitmişti.Ve bir daha tövbe ettim, o forum değil domaini boşa düşse almam
Hazır kapıya kadar gitmişken telefon parasınıda alsaydınız dolandırıcılığın büyüğü küçüğü olmaz.