Program stabil çalışıyor, yapımcısının emeği çok. Destek ihtiyacında aynı dakikada yanıt verebilmeyi nasıl beceriyor onu çözemedim

Ufak tefek bugları feedback ler sayesinde gideriyoruz. Arkadaşı tebrik ediyor ve programı tavsiye ediyorum. F/P ürünü resmen
Musteri memnuniyeti benim icin onemli..
* 11.01.2018 Yeni Güncelleme Detayı Check Güvenlik Uyarısı Sorunu Tamamen Çözüldü. * Vps Vds'lerde sorunsuz kullanabilirsiniz artık. * Email ve Mobil Onay Kodu Desteği Eklendi. * Daha stabil hale getirildi ve hız konusunda çalışmalar yapıldı. * Takipten çıkarma işleminde mesaj kutusu bugu farkedildi, fixlendi. ,
* Fotoğraf klonlamada tekli gönderi paylaşımı ile ilgili aynı fotoğrafı paylaşma bugu fixlendi.
* Yazılım içine bilgilendirici beni oku butonları eklendi.
* Beğeniler menüsünde ana sayfa kontrolü ile beğeni ve yorum yapıldığında, Tüm gönderilere beğeni ve yorum attıktan sorna eğer yeni paylaşım yok ise beğeni ve yorum yapmayı durduruyordu
* yeni güncelleme ile her ana sayfa kontrolünde yeni paylaşım var ise tekrar yorum ve beğeni işlemi otomatik başlıyor.
Check ( Vps'lerde yabancı lokasyon ip'si üzerinden giriş yapıldığından instagram tarafından güvenlik uyarısı veriliyor , Güvenlik Uyarısı Veren Hesaplar )
* Yeni güncelleme ile beraber artık Telefon'a Kod Gönder, veya Email'e Kod Gönder Seçeneği ile giriş sorununu çözebilecekler.
Bu arada yorum engeline spama takılmadan uzun uzun yorum..