Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama şöyle söyleyeyim. Kocaeli İzmit'i bilen bilir bilmeyene anlatayım. Küçük bi yerdir ve taksicilik yaptığımız için neredeyse 25-30 yıldır tüm taksi durakları babamı bilir.
Şimdi bizim yaptığımız olay, reklam vererek en başta duracak şekilde sitemizden reklam göstererek bizi aramalarını sağlamak. Olayın suç olmadığını zaten bildiğimizden dolayı buraya konu açmak istedim. Hatta bazı taksi durakları ısrar ettiği için onların taksi duraklarını "negatif anahtar kelimeler" kısmına bile ekledik. Ama yerin kulağı mı var yoksa kıskançlıktan mı anlamadık birkaç şuursuzun sürekli olarak etrafa yaymasından dolayı neredeyse hergün telefonumuzdan bizi rahatsız etmeler ve dediğimi gibi şikayetlerle karşı karşıyayız. Bunu belirtmek istedim ki en kısa sürede yasal yollara başvuracağız.
Bugün babam dayanamayıp bana reklamı kaldırttı. Tabi bizim de bir emeğimiz var sitesiydi reklamıydı biz bunlara para harcıyoruz zaten keyfe kederlik işlerde değil. Ayriyeten biz memnuniyet sağladığımız için sürekli tercih ediyoruz.
Bu arada taksiciler/dolmuşcular şeklinde genelleme yaparak birçok kişiye laf atmayalım derim arkadaşlar. Tabiki birçok kanı bozuk insan var ama her meslekte mevcut. Ama dediğiniz gibi taksiciler ve dolmuşcularda bir miktar daha çok olduğunu söyleyebilirim. Yapacak bir şeyler bunlara elbet var tabi
Sizce ne yapalım? Yani sürekli tehdit vari şeyler, durağımıza gelip bu reklamı kaldır gibi şeyler. Babamda rahatsız olduğu için kaldırttı reklamı ama adam sevinmişti böyle bir şeyi yaptığımız için. En azından biraz işine yaramıştık teknolojiyle