Site adresi: ciddi alıcılara
Site için istenen fiyat: 1500 tl.
Sitenin günlük getirisi: ort. 4-5tl. (Yükselişte)
Sitenin açılış tarihi: 1 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Burçlar (Domainde 2018 geçmektedir açıklamayı okuyunuz)
Günlük hit sayısı: Görsel aşağıdadır.
Ziyaretçi kaynağı: Arama motoru, sosyal medya
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Dahil değil idare edilir.

Hit stabilleşiyor. Yılbaşından sonra mütiş artış oldu 2018 den dolayı. Şimdi normalleşiyor ve oturuyor. Sürekli yükselişte. Sosyalmedya güzel kullanılırsa 7-8 tl den aşağı bırakmaz arkadaşlar.
Arkadaşlar daha önce aynı konsepte bir site daha satmıştım. Şimdi o site bir çok yerde kafada. Bu site de onu takip ediyor. Domainde 2018 geçiyor 2019 domaini ne transfer edilecek. 2020 de aynı şekilde.. Satış yaptım dediğim siteyi 2015 te satmıştım şimdi 2018 e kadar gelmiş ve hala sağlam. Lütfen ama lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. Bu siteyi kopyalasanızda daha iyide yapsanız farklı teknikler güdülerek yükseltiyorum ve kalıcı oluyor. YANINDA 18 bin kişilik organik facebook sayfasıda verilecektir. Sayfaya günde 1 yazı atsanız 400 500 e kadar hit de ordan geliyor. Kendi hiti 1.5k civarlarında ve her geçen gün artıyor.

Siteyi açalı yaklaşık 1 ay oldu adsenseyi ekleyeli 4-5 gün falan oldu. Tema satın alınmıştır. Şuan tıklama başına ücret çok düşük. Güzel bir yerleşimle yükseltilebilir.

Elimdeki makaleler de verilecektir. 5-6 tane olması lazım.

Herşeyi açıkça yazdım arkadaşlar. Ciddi olana verilecek site ismi ve tüm teknikler aktarılacak.