2- hayır sürekli güncellenen teknolojileri versiyonlamaktan başını kaldıramıyorsun tecrübe ile sabittir en basitinden otomatik sosyal paylasım için modül yazman gerekiyor ve bu apiler her ay gğncelleme gelyor vs. yada satın alan müşteri ek bir modül istediğinde günlerini alıyor herkesın ıslevlerını karsılamak zorunda kalıyorusn basını kaldıramıyorsun WP ye temelli geçiş yaptım şuan aktif 122 tane websitem var
3- webde çok çalışan kişi var ve fiyatlar çok düşük ama iş de fazla kazanmak çevre ve reklama bağlı sana kalmış daha çok kazandırabilecek ve yüksek maaşlı iş potansiyeli olan teknoloji yönelimi şuan AI programlama ve mobil sektörü
4-Laravel framework araştırın
5- laravel büyük projelerin işidir olayı ile 4. başilıkta anlattıklarınız çatışıyor siz ufak bişeyde olsa detayları ile profesyonel halletmek ıstıyorsanız tercihi laravelden ve iyi ogrenmekten yana yapın.

yeni teknolojiler konusunda titizliğe gelecek olursak 10 sene öncenin php kodunun yazılmasını sakıncalı yada eksıklık bulmuyorum zira kullanılan donanımlarda aşırı bir farklılık yok kastım teknoloji degil yanı PDO herzaman daha iyidir 10 sene öncede öyleydi genel kullanımından bahsediyorum yani kaynaklardan yararlanırken bu kadar dusunmenıze gerek yok şahsi düşüncelerimdir iyi günler dilerim