Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar, tarafıma bazı eleştiriler yapıldığı için cevap hakkı doğduğunu düşünüyorum, görüşlerimi belirtmek isterim... Tekrar söylüyorum benim amacım kimseleri karalamak değil, yanlış olduğunu düşündüğüm bazı şeyler hakkında fikirlerimi belirtmektir, kabul eden olur etmeyen olur. Ama ben fikirlerimi paylaşayım size mantıklı geliyorsa hak verirsiniz. Daha fazla uzatmayı düşünmüyorum karşılıklı atışmaya dönmesin olay...
--------------------------------------------------------------
Daha ne tür bir açıklama gerekiyor ki hocam telekom kaynıklı yaşandı. Bunu daha nasıl aktarabilirler ? Buradaki iş yapanların çoğu süslü sözlerden çok problemi nedenini öğrenip ona göre pozisyon almanın peşindeydiler.
Problemin kaynağı olmayan bir konunun demokratiklikle ne alakası var. Elinizde olmayan bir durumun ne demokrasisini yapmayı planlıyorsunuz ?
iyi işte madem açıklamalarda sorun yok o zaman konu kilitlenmesini neden istiyorsunuz, konu kilitlemek daha mı adil geliyor size. Ben problemin kaynağı ile demokratiklik arasında ilişki kurmadım, konunun kilitlenmesi ile demokratiklik arasında ilişki kurdum, çarpıtmayalım.
Tam aksine bu bi mazerettir. DC`de sunucusu bulunan bir firmanın alabileceği bir önlem değildir, çünkü burada adamın yapabileceği birşey yok. Konuda isminizi gördüğünüz firmaların tamamına yakını o dc de sunucu barındırıyor. Dc`nin kendisi değiller.
kısaca söylüyorum benim ile hosting firması arasında bir davam olursa hakkımı hosting firmasndan alırım başkasından değil, diğer hususlar hosting firmasının kendisi ile servis sağlayıcı arasındaki sorunudur. şimdi ticari alışverişlerden basit örnekler vermek istemiyorum kendiniz düşünebilirsiniz.
Bizim insanımıza demokrasi altında bu yetkiyi/imkanı verirsen o firmanın ağzının orta yerine s*çarlar. Bunun daha hafif bir tabiri yok. Kusura bakmayın.
doğrusu şöyle: bizim insanımıza demokratik/adil olmama imkanı verirsen sadece firmanın değil ortalığın ... Çünkü demokrasilerde güçlünün adeleti değil adaletin gücü vardır.
Sonra bu firmalar neden böyle ? Vallahi bence iyi bile dayanıp hizmet veriyorlar, maliyetleri bu şekilde dengede tutup birde sirkeli türk müşterileri ile uğraşmaları inanılmaz birşey.
Yazdıklarımda firmalara en ufak bir kötüleme yapmıyorum. Doğrudur şartları çok zordur. Dediğim gibi bir çok kişinin memnun kaldığı firmaları öğrendim bunlar aslında kesinti yaşanan firmalardı.
Sektörün gerçeklerinden habersiz bir şekilde salladığınız hiç bir şeye yaramayan zaten herkesin bildiği şeyleri tekrar ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Bir daha konu açmadan önce sektörün gerçeklerinden haberdar olarak burada bulunacağınızı ümit eder, sevdiklerinizle çiçekli, böcekli medeniyetli ileri bir yaşam sürmenizi canı gönülden temenni ederiz.
sektörün gerçekleri hiç bir şekilde konu kilitlenmesini savunduramaz. konu, ancak bir sabotaj olursa kilitlenir. (yalan haber, bilinçi karalama vs...)
Multi coğrafi hizmet verilse fiyat x2 x3 olur.Çünkü maliyet 2-3 katına artıyor. Çift yere donanım, çift yere verimerkezi ödemesi, çift lisans vs vs. Bu seferde r10'da "bu çok pahalı abi ya" diye kimse almaz.O yüzden bu konuyu burada tartışmanın hiç anlamı ve gerekliliği yok.
Evet x2 x3 olabilir, hiç bir itirazım yok, konular kilitlenmeseydi bunları da öğrenecektik o konular altında muhtemelen. Ben firmaları kötülemiyorum ki hiç birinin de fiyatını bilmem... ayrıyetten belki bana x2 fiyatı olan ama coğrafi yedekli olan bir hossting daha makul gelebilir.
------------------------------
umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir, benim sorunum firmalarla değil, bazılarınızın tavırlarını yanlış buluyorum. firma isterse hiç bir garanti bile vermez ucuz fiyat verir, belki bana bu daha mantıklı gelir onu seçerim. ha şu da ayrı tabi, sözleşmede bir şeyi taahhüt edip gerçekleştirmiyorsa bu tabiki firmanın sorunudur. benim telekomla işim olmaz kardeşim bana mı sordun telekomdan hizmet alırken derim hosting firmasına da şimdi mazereti bana bu şekilde sunuyorsun derim. taahütü vermeseydin o zaman derim ve cezası neyse alırım ondan.