142 kilo bir tanıdığım kahvehanede çalışmaya başladı garson olarak 95 kiloya düştü. tavsiye ederim. sanırım spor falan çok uzun süre yapılırsa faydalı oluyor 1 2 saatlik basit sporlar birşeye yaramadığı gibi daha çok kilo almanıza yol açar demişti birisi. adam uzun süre ayakta kalınca ve sürekli hareket edince kilo vermiş oldu.

işin özü şu günlük yaktığın kalori 2000 ise sen 1700 kalori almadıkç sürekli ya da daha az kilo veremezsin.

bu arada bu tanıtığım kişi sabah 11 de işe başlayıp 1 de kapatıyordu temizlik falan 2 de bitiyordu işi.

ek olarak boğazımdan zerre kısmadım diyor. sabahları 5 liralık börek saat 3 e doğru bütün ekmek arası köfte ya da benzeri şeyler. akşam 10 gibi bir kıymalı pide ya da üç lahmacun söylüyormuş . şekersiz çay bol bol maden suyu zaman zaman kahveye gelen halka tatlısından yermiş yandaki manavdan günde bir kaç mandalin bir muz yermiş . ben de sürekli her ortamda bu konuyu konuşuyorum çünkü 110 kilo oldu 175 cm boy var beim şikayetim göbeğim arttı feci şekilde. ne yaptımsa gitmiyor ekmeği kesdim ama sabahları açma poğaçasız yapamıyorum. ve aşırı meyve yeme isteğim var sanırım kanşekeri düşüklüğü var bende ama hala doktora gitmeye korkuyorum.