adcashbayram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhaba özay beyin diğer konusunda proje için anlaşma yaptıgımızı ve başladıgımızı söylemiştim yakşık bir bucuk hafta oldu başladıgımız bugunden yana elbette ufak tefek sorunlar oldu ama kendısı bana son derece anlayıslı bır sekılde yardımcı oldu ben bıraz cekımser kaldım r10 hıc tıcaretı olmadıgı dolasıyla acele ettım satıs olması ıcın ama kendısı sabırlı olmamızı bu sekılde acele edersek bırsey ogrenemıcegımı soyledı ve yınede onumuzde 3 ay olmasına ragmen urunlerın cekımı pazartesı yapıldı salı satısa sunuldu ve bugun 2 adet sipariş aldık ve bunlar benım bütcem kısıtlı oldugu ıcın sanalpazar platforumlarından oldu onuda soylemek ısterım butce sorunu yasadık özay bey ALLAH razı olsun sonuna kadar yardımcı oldu sorunumu cözdü sonuc olarak ilk gunkı satıslarımdan 60 tl karım var suan çekimser kalan arkadaşların önce özay beyi tanımalarını isterim gerçekten işini söylediklerini sonuna kadar yerine getiren bir insan tek sorun acele etmemiz gerek kendiside bunu sıze anlasırken belırtıor bundan sonraki proje devamında olan seylerıde hafta hafta size burdan yazacagım rabbim utandırmasın inşallah
Teşekkür ederim, müşterimle 1-2 hafta önce bu platformdan görüşerek anlaşmaya vardık, bütçesi kısıtlıydı, çünkü kendisi üniversiteyi yeni bitirmiş ve malum az sermayesi var, reklam için olan sermayesinide bir trafik kazasına ödemek zorunda kalınca Google ve Facebook gibi reklam ağları için yeterli bütçesi kalmadı.
Bana isteklerini iyi bir şekilde aktardı, isteği aylık 1500-2000 tl de olsa ek bir gelir elde etmek vede bir iş sahibi olmak, sanal pazarları kullanarak, iyi ve özel ürün, doğru fiyat ve az biraz reklamında (sanal pazarların kendi bünyelerindeki reklamlar) bu hedefine ulaşabileceğini söyledim, ürün seçimi ve studyo çekimleri 1-2 hafta sürdü ve bugün aktif satışa başladık. Senelerdir yaptığım bir iş olduğu için ve müşterimin istekleride gayet makul olduğu için aylık 1500-2000 tl gelire ulaşması çok kolay inşallah.
Lakin yeterli bütçeniz varsa günlük 1.000 tl karlarda zor değil, siz minimum gerekenisimleri karşılayın yeter. Teşekkürler...