EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, bu arada bisikletin çatalını ters takmışsınız, kaza maza olmasın.
ön maşayı mı diyorsunuz hocam. Yok model oyle
https://ebike.hu/kepek/1rVB/manitou-...ir-26-fork.jpg

mirzaKarahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde 5 yıllık bir iliskim var liseden beri beraberdik gelecek için planlar hayaller kurduk ama yaşımız küçük oldugu ailesi konuşmamızı istemiyordu hep bir engel koyuyorlardı kız arkadasım universite sınavlarına hazırlanıyordu benide adepte etmişti kendisine ben 2 yıllık bir bölüm kazanmıştım önünde hedefi ise hukuk okumaktı ailesi bunca zaman dershaneler özel hocalar vs ailesi çok ilgilenmişti benide derslerine mani oluyorum felan diye uzaklaştırmaya çalıştılar çok şükür kötü alışkanlığım yoktu bu iliskiyi bu halde 5 yıl sürdürmüştük hukuk kazanmasına ramak kalmıştı ben ise 2 yıllık myo hep bunun sorun ediyorum ama o sorun etmiyor ailesi bunca yıl özel okullara yatırım yaptığı icin sorun edebilirlerdi ve çok haklıydı benim ise hedefim 2 yıllıktan mühendisliğe geçiş düşünüyordum 1 sene önce islam hakkında çok araştırdı ve derinlere girdi biz haramız bu yaptığımız doğru degil sevgili olmak yanlış bir durum vaktimiz gelince evlenmek daha hayırlı diyerek arada dem dem geliyordu ama sonra normale dönüyordu çünkü suan ki hayatımız ve yaşantımız boyle değildi 7 ay önce saçma sapan güvensizlik bir sebeple ayrıldık kız arkadasım ise hukuk kazandı ayrıldığımızda ben myo ogrencisiydim suan bilgisayar mühendisi okuyorum bunca yıl güzel günler geçirdik ufak tefek ayrılıklar oldu ama bu sefer gerçekti güven sorunu benimle ilgili oldu o ise bunca yıl olmasına rağmen güven konusunda ileri geri laflar edince kendimi kanitlamadim ve sonuç olarak bitti pismanmiyim arada sıradan pişman oluyorum ama diyorum ki önemli olan Ailem üzülecek ağlanacak o kadar şey varken saçma sapan sebepten olayı bir ayrılıktan çok birşey beklemiyorum Çok şükür ailem yanimda ise gerisi dert değil bunca yıl hayırlısına inandım sanırım Buda hayırlısı oldu demek istediğim hayırlısı neyse o gelir seni bulur hocam
aynen hocam hayırlısı olan olsun. hayatı beraber öğrendiğin bir ilişknin bitmesi de üzücü aslınma ama napalım