Evet var hocam.
Yıl 2006 taşeron şirkete bağlı olarak bir bankada teknisyen olarak çalışıyordum. Bankanın hem genel müdürlüğünde hem şubelerine arızalara vs gidiyorduk. Birgün bir şubeye gittiğimde beni karşılayan şube müdürü asistanına aşık olmuştum. o zamanlar 19 yaşındaydım sanırım. kız da 27 yaşındaydı.
ilk görüşte aşık olmuştum. bazen şubeye uzaktan bağlanıp telefon santralinde falan arıza çıkartıp servis istemelerini bekliyordum. servis ister istemez ben koşuyodum şubeye. git gel 1 sene peşinde koştum. sonunda randevulaştık bir gün çaya bir gün iş çıkışı akşam yemeğine derken bir de baktık sevgili olmuşuz haftasonları buluşur olmuşuz. 1 yıl da beraber olduk. ben çok seviyordum. o kadar çok seviyodum ki 4 leventten boyumdan (1.80 cm) büyük bembeyaz bir ayıcıkla once metro sonra otobüsle yolculuk falan yapıp hediye olarak götürmüştüm. Kız şeker hastasıydı çok küçük yaşlarda teşhis konmuş ve onunla bu yaşa gelmişti. Annem (çok tontiş bi annedir) ilk başlarda önemsememişti ama benim çok sevip ayrılmak istemediğimi hatta evlenmek istediğimi söylediğimde onun yaşını ve hastalığını bahane edip ayrılmamızı istemişti. İlk başta önemsememiştim ama annem işi iyice üstelemeye başlamıştı. senden kaç yaş büyük kadın, hem şeker hastasıymış falan. ben istemiyordum ama annem daha sonra ya biz ya o dedi. 20 21 yaşlarındayım kız 29 oldu falan. ben tercih yapmak zorunda bırakıldım.
çok üzüldüm ağladım vs. en sonunda ailemi seçtim. aldığım maaş çok azdı.o zamanlar askerliğimi yapmamıştım. evlensek neyle evlenecektik, aileme yüzümü nasıl dönecektim. nasıl geçinirdik. ben onlara nasıl bakardım o zamanlar toy halimle hiç bilemiyordum. onunla ayrılmak zorunda kaldık. ikimizde üzüldük.
Neyse ben hala bekarım. onunda 2 çocuğu olmuş 2-3 yaşlarında sanrım. annem şimdi evlen de kendi evine git demeye başladı yaş 32 şuan. bende gece gündüz çalışıp kart ve kredi gibi borçlarımı odmeye çalışıyorum.
Ailemi seçtiğim için pişman mıyım. değilim. demekki kaderimiz böyleymiş. belki onu seçsem daha kötü olacaktı. geçim sıkıntısı parasızlık vs. mutsuzluk sonra boşanma..
Yazıyı nasıl bitireceğimi bilemedim. Ama üzülme kaderin başka şekilde yazılmıştır belki de. Yaşamana bak. Umarım gelecekte mutlu bir evlilik yapar bu günleri gülerek anlatırsın.
Bu arada 2015 yılında bisiklet almıştım şişli de yaşıyorum. bisiklet forumlarına üye olup bisiklet gruplarına katılmıştım facebookta. 2 samimi arkadaşım da bisiklet almıştı. baya gezmiştik. Boğaz köprüsünden bisiklet konvoyu, yazın bisikletli etkinlikler. şehirler arası geziler falan. yalova'da dağa tırmanıp şelalere gitmiştik. balıkesir edremit te arabaya bisikletleri koyup kampa gitmiştik. sende adanadaysan adana dak bisiklet gruplarını bul facebookta. onlarla güzel etkinlikler yaparsınız.
Benim gibi büyük rampalardan atlamaya kalkma. ben 2 kolumu da aynı anda kırıp bisikletten soğumuştum. eldiven, kask dizlik ihmal etme.

iyi forumlar

kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi olarak düşündüğüm bir ilişkim vardı. Başta polis olmamadan dolayı onun ailesi beni istemedi şark görevi konularından dolayı.
Sonra benım ailem kızı istemedi, kızın mezhebi farklı diye, uğraştım ikna edemedim.
Ailemi de karşıma almak rızası olmadan birşeyler yapmak istemedim.
Nasıl bahtsız bir bedeviyiz ( 3 arkdaşız, diğer iki arkadaş ta birisi evlenip boşanan birisi ile evlenmek istedi aileleri karşı çktı biz böyle 3 bekar kaderimiz bağlanmış gibi )
sizin çevrenizde var mı bu tip durumlar aileler nasıl karşılıyor.

Kafamı dağıtmak için yüzük parası diye ayırdığım paraya gittim bisiklet aldım

Bu arada adana da bisiklet kullanan tur yapan var mı ?