Öncelikle merhaba özay beyin diğer konusunda proje için anlaşma yaptıgımızı ve başladıgımızı söylemiştim yakşık bir bucuk hafta oldu başladıgımız bugunden yana elbette ufak tefek sorunlar oldu ama kendısı bana son derece anlayıslı bır sekılde yardımcı oldu ben bıraz cekımser kaldım r10 hıc tıcaretı olmadıgı dolasıyla acele ettım satıs olması ıcın ama kendısı sabırlı olmamızı bu sekılde acele edersek bırsey ogrenemıcegımı soyledı ve yınede onumuzde 3 ay olmasına ragmen urunlerın cekımı pazartesı yapıldı salı satısa sunuldu ve bugun 2 adet sipariş aldık ve bunlar benım bütcem kısıtlı oldugu ıcın sanalpazar platforumlarından oldu onuda soylemek ısterım butce sorunu yasadık özay bey ALLAH razı olsun sonuna kadar yardımcı oldu sorunumu cözdü sonuc olarak ilk gunkı satıslarımdan 60 tl karım var suan çekimser kalan arkadaşların önce özay beyi tanımalarını isterim gerçekten işini söylediklerini sonuna kadar yerine getiren bir insan tek sorun acele etmemiz gerek kendiside bunu sıze anlasırken belırtıor bundan sonraki proje devamında olan seylerıde hafta hafta size burdan yazacagım rabbim utandırmasın inşallah