Mezhep nedir hocam sene 2018.... Şurâ suresi 13 numaraya bir bakın ne diyor..

Ailelerin yaptığı çok yanlış. Siz birbirinizi seviyor, bu içi kotaracağınıza inanıyorsaydınız, çok başka olmalıydı. Hani öyle bir durumda olsam, ailemi karşıma alır, onlara sakin, saygılı ve çok net bir şekilde " ben evleniyorum kardeşim size ne benim karımın mezhebinden " derdim. Karşı tarafın da benzer şekilde ailesiyle konuşmasını beklerdim. En sonunda razı gelmiyorsalar kaçar, kaçırır, yine de sevdiceğimi alırdım

He seneler önce daha lisedeyken hayatımın aşkını kaybettim ben, belki ondandır böyle hayalperest konuşmalarım. Ama onun kadar sevip sevilebileceğim biri daha çıkarsa karşıma, ister uzaylı olsun ister mezhepli, ister bambaşka bişey olsun benden kurtulması çok zor...

Hayırlısı olsun yine de, ama unutma hiç bir zaman geç kalınmış değildir... Sen hayatını onunla birleştirmek istiyor musun, o seninle birleştirmek istiyor mu, birbirinize sadakatiniz güveniniz ne derece o çok önemli...
Yoksa elaleme bırakırsak olayı, sünnet sünnet diye çoluğunu çocuğunu sakatlıyor millet, yemişim mezheplerini
onlarla konusunca onlara da hak verdiğim durumlar oldu, başkasıyla konusunca baskasına da hak verdiğim durumlar oldu.
Ailede farklı mezhepten olan yoktu bu yüzden çok önyargılı yaklaştılar onyargılarnı kıramadım.
ailelerin karısması doğru degıl elbette. İlerde çocugunuz sorun yaşar. Bak karsı komsunun ogluna cocuk içine kapanık oldu apartmandaki diğer cocuklar arasına almıyor oynatmıyor vs dedi.