smanovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar ve site yöneticileri,
Dünkü açılan kesinti konularını okudum ve bazı yanlış düşünceler ve uygulamalar olduğu kanaatinde olduğum için bu konuyu açmayı ve fikirlerimi paylaşmayı istedim.
İsmi geçen hosting şirketlerinin adı karalanacağı düşünülerek konulara kilit vurulmuş. Halbuki aksine, konuyu okuyan ben kullanıcı yorumlardan dolayı hangi firmalardan daha memnun kalındığını örenmiş oldum ve kafamda isimleri kaldı ve hiç bir yerde satın alamayacakları bir reklam yapmış oldular. İyi hizmet veren firmalar keşke bu şekilde sansürleme ve kilitleme yapmak yerine kendine güvenli bir şekilde makul açıklamalar yapsa daha pozitif izlenim bırakacaklardı... Bu nedenle konu kilitlenmelerini hiç bir şekilde doğru bulmuyorum ayrıca demokratik bir yaklaşım asla değildir, hosting firmalarına zarar verse dahi konular kilitlenmemelidir. Herkes istediği şekilde fikrini belirtebilmeli burada bir firma zarar görebilir diye konu kilitlenirse forumun ne anlamı kaldı, bu bilinci ve medeniyeti bir türlü öğrenemedik.

Diğer bir hususu belirtmek istiyorum, telekom kaynaklı bu kesinti 12 dakika değil de 12 saat de olabilirdi... Evet kesintinin kaynağı hosting firmaları değil ancak aslında bu bir mazeret de değil. Müşteri sözleşmeyi hosting firması ile imzalıyor, taahhütü hosting firmasından alıyor, parayı da hosting firmasına ödüyor. Telekomla muhatap oluyor mu? hayır, onu geçtik hosting firmasının telekomdan veya superonline dan hizmet aldığını bilmek zorunda mı? hayır... bu nedenle müşteriye bu şekilde mazeret sunulamaz. Burda neyi belirtmek istiyorum, bu tarz ufak arızalar aslında ilerisi için ders ve önlem niteliğindedir ve hosting firmaları gerekirse farklı servis sağlayıcılardan yedekleme yapmalıdır. Başlığı açan son kullanıcılar köküne kadar haklıdır ve konu içerisinde şu tarz yapılan yorumlar "ya kardeşim kesinti xxx kaynaklı değil ki telekom kaynaklı, hosting firmasına zarar gelecek kötü izlenim oluşacak bu nedenle bu konu kaldırılsın, kilitlensin, silinsin..." tarzı düşünceler son derece ezikçedir.
dinlediğiniz için teşekkür ederim
saygılarımla.
"İyi hizmet veren firmalar keşke bu şekilde sansürleme ve kilitleme yapmak yerine kendine güvenli bir şekilde makul açıklamalar yapsa daha pozitif izlenim bırakacaklardı... Bu nedenle konu kilitlenmelerini hiç bir şekilde doğru bulmuyorum ayrıca demokratik bir yaklaşım asla değildir"
Daha ne tür bir açıklama gerekiyor ki hocam telekom kaynıklı yaşandı. Bunu daha nasıl aktarabilirler ? Buradaki iş yapanların çoğu süslü sözlerden çok problemi nedenini öğrenip ona göre pozisyon almanın peşindeydiler.
Problemin kaynağı olmayan bir konunun demokratiklikle ne alakası var. Elinizde olmayan bir durumun ne demokrasisini yapmayı planlıyorsunuz ?
"hosting firmalarına zarar verse dahi konular kilitlenmemelidir. Herkes istediği şekilde fikrini belirtebilmeli burada bir firma zarar görebilir diye konu kilitlenirse forumun ne anlamı kaldı, bu bilinci ve medeniyeti bir türlü öğrenemedik."
Bizim insanımıza demokrasi altında bu yetkiyi/imkanı verirsen o firmanın ağzının orta yerine s*çarlar. Bunun daha hafif bir tabiri yok. Kusura bakmayın. Türkiyede yaşadığınızı unutuyorsunuz. Daha önce bu tür durumlarda neler yaşandığını forumun eski bütün üyeleri biliyor.
"Evet kesintinin kaynağı hosting firmaları değil ancak aslında bu bir mazeret de değil."
Tam aksine bu bi mazerettir. DC`de sunucusu bulunan bir firmanın alabileceği bir önlem değildir, çünkü burada adamın yapabileceği birşey yok. Konuda isminizi gördüğünüz firmaların tamamına yakını o dc de sunucu barındırıyor. Dc`nin kendisi değiller.

"hosting firmaları gerekirse farklı servis sağlayıcılardan yedekleme yapmalıdır."

Bu tür yedeklemeyi dc`ler ufak ufak yapmaya başladılar.Bahsi geçen dc`de bu mevcut mudur bilemiyorum. Firmaların bu konularda hızlı hareket edememesinin nedeni maliyetler. Avrupa`daki çözümlerin bire bir tr ye gelmesini kısa sürede beklemeyin. Telekom vb. sağlayıcılardan alınan hat pahalı, elektrik pahalı, devletin vergilendirme sistemi ağır, devletin hosting sağlayıcılarından istediği log vs. bir sürü prosedür yarım ve dengesiz bir şekilde uygulanıyor.
Sonra bu firmalar neden böyle ? Vallahi bence iyi bile dayanıp hizmet veriyorlar, maliyetleri bu şekilde dengede tutup birde sirkeli türk müşterileri ile uğraşmaları inanılmaz birşey.
"Başlığı açan son kullanıcılar köküne kadar haklıdır ve konu içerisinde şu tarz yapılan yorumlar "ya kardeşim kesinti xxx kaynaklı değil ki telekom kaynaklı, hosting firmasına zarar gelecek kötü izlenim oluşacak bu nedenle bu konu kaldırılsın, kilitlensin, silinsin..." tarzı düşünceler son derece ezikçedir.
dinlediğiniz için teşekkür ederim"

Sektörün gerçeklerinden habersiz bir şekilde salladığınız hiç bir şeye yaramayan zaten herkesin bildiği şeyleri tekrar ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Bir daha konu açmadan önce sektörün gerçeklerinden haberdar olarak burada bulunacağınızı ümit eder, sevdiklerinizle çiçekli, böcekli medeniyetli ileri bir yaşam sürmenizi canı gönülden temenni ederiz.