Değerli kullanıcılarımız. Bugüne kadar bir çok kişiye sponsor olmuş bulunmaktayız. Büyük bir kısmı ödeme alamadığı için sitelerini ilerletemiyor ve emekleri ziyan oluyor bizde bu duruma el atıp destek olmaya karar verdik. Hitli sitelerinizi serverscity e taşıyan kullanıcılarımıza 6 ay a kadar sponsorluk ücretsizdir..
CPU Hosting veya sanal sunucu sponsorluğu sadece web site barındıran müşteriler içindir. Abuk subuk oyun sunucuları için gelen olmasın.
Gerekli kriterler aşağıda ki gibidir;
  1. Daha önce sponsor olduğumuz kişilerin sosyal medya sayfaları vardı aynı şekilde +10K ve üzeri sosyal medya sayfası olması zorunludur.
  2. Siteleri 50 - 100 kişi olan kişiler değil. Anlık 1K ve üzeri ziyaretçi olanlar her türlü kabulümüzdür.
  3. Bu siteler; Haber, Kişisel platform, Blog, Teknoloji, Bilgi, Forum platformu olabilir. ***** ***** içerikli siteler kabul edilmez.
Yukarıda ki koşullar uygun olması durumunda sitelerinizi serverscity sunucularına taşır ve hem sunucu hemde pagespeed optimizasyonunu ücretsiz yapmaktayız.
Wordpress olan site sahipleri her şey için destek beklemeyin. Sunucu kısmında destek sağlıyoruz. Wordpress konusunda bilgili olan kişiler önceliğimizdir.
Gerçekten bu yola baş koymuş insanlar bize ulaşmasını istiyoruz çevrenizde bu durumla karşılaşan olması durumunda bize yönlendirmenizi istiyoruz.
Adsense alamayan kullanıcılarımız olursa o konudada yardımcı oluyoruz. Daha kısa sürede almalarını sağlıyoruz.
İlk başta sponsorluktan yararlanıp bir kaç ay sonra kaçma düşüncesi olan varsa şimdiden uzak dursun.
Beni bilen bilir verdiğim söz senetten değerlidir. İşini bilmeyen acemi kişilerden bunalmış kişileri bekliyorum. Aşağıda ki bilgilerden bana ulaşabilirsiniz.
Whatsapp: 0538 570 02 55

Hizmetimiz halen aktiftir.

Hizmetimiz halen günceldir.