kerimoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar, al sat dan aylık 20 ila 30 bin lira arasıda ben kazanıyorum günde 5,6 saat ayırarak para kazanma çok basit oldu hayırlısı bakalım
Bence tam aksine çok daha zor. Evet bu süreçte kazanıyoruz ama, sürekli yeniler geliyor ve gelenlere biz satış yapıyoruz. Yani aynı rakamlardayız üç aşağı beş yukarı... anladınız demek istediğimi.

Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir ayda x7 çok değil.
Doğru. Sadece kendi analiz sisteminizi güzel bir şekilde organize etmelisiniz.. Bana göre.

T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama şunu unutmayalım bi o kadarda kaybeden var yatırım tavsiyesnden kacınılmalı bence şahsi görüşüm
Bu süreçte aslında kaybeden yok. Herkesin kazanmasının nedeni ile sürekli yeni yatırımcıların gelmesi ve yatırım yapması. Örneğin Aralık ayında EOS 1 milyar dolar, Ripple 700 milyon dolar ve İota... yatırım aldılar..

Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benim merak ettiğim bi binance tarzı borsalara bitcoinle para yatırdık sonra farklı coine yatırım yaptık o coinden çıkış yaparken illa farklı bir coinmi almamız lazım yoksa dolar tarzı para olarak hesapta kalabiliyormu para ? ?
İşlem yaptığınız borsaya göre değişiyor. Binanceyi tam bilmiyorum ama bitfinexte, ben sadece usd to coin işlemi yapıyorum.