Hocam bu kanaldan bana da ulaştılar zamanında. Gülgün Feyman'ın programında roportajınız yayınlanacak diye. Ne yapıyorsunuz diye sordum, gelip yarım saat kadar çekim yapıp 5 dakika kadar tv'de programın içinde roportajı yayınlayacaklarını söylediler.
Benim yazlık bir yerde yeni açtığım bir cafe ve butik vardı yanyana. İste sektörün sorunları vs vs geyik yapıyorlar. Karşılığında 100 dolar istemişlerdi sadece. Tek sorduğum gelen arkadaşların profesyonel kamera ile gelip gelmeyeceği idi. Geliyorlardı. Ben de ham kaydı alıp alamayacağımı sordum, vermeyi kabul ettiler. Bir kızcağız ile kameraman geldi. Kameramana her tarafı iyice çektirdim, cebine de fazladan bir 100 lira atmıştım, baya sinematik çekimler yapmıştı. Sunucu ile de vakit doldurmaya boş boş konuştuk roportajda. Benim için önemli olan profesyonel kamera kaydı idi. Kaydı komple bilgisayarıma aktarmıştım. Daha sonra programın yayınladığı DVD'yide gönderdiler.
Reklam anlamında bir katkısı olan durum yok ama sitenizde yada CV'nizde güzel duracağını düşünüyorsanız gidin katılın. Önceden para işini sorun. Onlarda o saatte yayın saati ayırıyorlar, gideceğim deyip gitmeyen için az bile yazmışlar bence.
Studyoda yayın fiyatı farklıdır tabi, önceden mutlaka sorun. Kesin paralımıdır derseniz evet kesinlikle paralıdır.