Hocam teşekkürler birkaç siteyi yeni öğrendim sayenizde. Coini nasıl araştırmalıyız. web sitelerinde bilgi veriyorlar lakin bunların doğruluğuna ve gelecekte yatırım almaya devam edeceğine nasıl emin olabiliriz.
Örnek vereyim;
Agrello (DLT) coini. 130M marketi var 87m piyasada var. günlük hacmi 4M. Binancede ekli olan bir coine göre marketi düşük ve 200 300 arası bulur diye tahmin ediyorum. Grafik analizinde de şuan bir simetri üçgen içerisinde.
Herşey tamam ama ben yatırınca üçgenden aşağı iniyor. bunun sağlam bir coin olduğunu başka neye bakarak anlayabilirim?
Bitcointalk.org'u forumdan bir arkadaşımızın hatırlatması üzerine ekledim.
Coini araştırırken bir çok unsur mevcut aslında ilk mesajımda belirttiklerimin dışında kişisel olarak yatırım yapmayı düşündüğüm kripto paranın sosyal medya üzerindeki aktifliğine göz atıyorum. İş yapmaktan ziyade çok konuşan kripto para üreticilerine yatırım yapmaktan uzak duruyorum. Bu durum beni o kripto paradan uzaklaştırıyor. Tron değerlenir, değerlenmez yorumundan ziyade Justin Sun bana göre çok boş konuşuyor ve benim bu kriptoya paraya karşı mesafeli kalmamı sağlıyor. Burada görüşler değişebilir. Kripto paranın yatırımcı, geliştirici ekibine göz atıyorum, daha önce ne gibi başarılar elde etmişler, daldan dala geçen insanlar mı gibi konular bunlara örnek verilebilir.