Google+ hesabınızı kullanmak istemiyorsanız hesabınızı birkaç dakikalık bir işlem sonucunda silerek Google+ hesabınızı tamamen yayından kaldırabilirsiniz. Google+ hesabınızı silmek için;
- Bilgisayarınız veya herhangi bir mobil cihaz içerisinden http://www.plus.google.com/downgrade adresine gidin.
- Hangi hesabınızın Google+ profilini sonlandıracaksanız o hesapla oturum açın.
- Bu sayfanın altındaki düğmeyi işaretleyin ve devam edin.
- Şimdi silmek istediğiniz ürünler köşesinden Google+'yı seçerek işleminizi sona erdirin.