Merhaba arkadaşlar,
Dün başıma gelen ve kafamı kurcalayan küçük bir olay hakkında yorumlarınızı almak isterim.
Opet istasyonunun birine aracımı yıkamak için gittim. Bozuk para ile çalışan köpük ve su makineleri mevcut bilirsiniz. Köpük makinesini çalıştırıp kullandım. Araca su tutmaya başladım ve bitmek üzereyken çat diye bir ses geldi

.
Meğer köpük ve su tabancalarının bağlantı boruları yukarıda dolanmış, suyu çekince köpük tabancası hazsesinden çıkıp yere düşmüş; sonrasında da kırılmış.
Bunun ardından duran bir çalışanı çağırdım, önemli değil şef görmeden gidebilirsiniz dedi. Şans eseri de şef bizi izliyormuş o sırada

. İşletme müdürünün yanına gitmemi söyledi çalışan arkadaş. Yanına gittim, "kusura bakmayın isteyerek olan bir şey değil sonuçta, zararınız nedir?" gibi bir kaç cümle kurararak konuşmamız başladı. Müdür arkadaşımız telefonda bir kaç yeri aradı ve bana 380TL+KDV gibi bir masraf çıkardı.
E tabi o kadar masraf çıktığını duyduğumda şaşırdım. Yanımda o kadar olmadığını, nasıl bir çözüm yoluna gidebileceğimizi sordum. Kendime ait bilgileri ilettiğim taktirde daha sonra bir kaç gün sonra getirebileceğimi söyledi. Hatta yanında ne kadar var gibi bir soru bile yönetti

. Burada tam anlamıyla ifade edemesem de çok kötü bir üslupla karşılaştım, fazlasıyla rencide edici bir şeydi.
Şimdi toplu kullanıma açık bir cihaza istemeden bir zarar verilmesi durumunda bunun zararını kim karşılar? Opet müşteri hizmetlerini aradım, kayıt oluşturduklarını söylediler ancak dönüş yapacaklarını pek sanmıyorum..
Acaba 400TL civarında olan rakamı fazla mı gösterdi çalışanlar?
Sizce bu miktarı ödemeli miyim?