DME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum, yeni kullanacağım tema, eski temadan seo olarak, hız olarak, çok daha kaliteli, ayrıca eski domain üzerinde saçma sapan alınmış 100 lerce backlink var, site içi seo kötü durumda, yani mevcut sitedeki hataları kaldırmak ve düzenlemek çok uzun vakit alacak, sizce yeni bir domaine hit alan içerikleri girip, mevcut sitedeki hit alan içerikleri 301 ile yönlendirsem google açısından problem doğururmu. Konuya sizden önce cevap veren arkadaş bu şekilde yapmış problem çıkmamış. Benim şahsi düşüncemde problem olmayacağı yönde lakin bilmediğim bir şeyi yapıp da pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
301 mantığını önce kavramak gerek hocam. Eski linki yeni linke taşımaktır. Bu ok.

Arama motorları bu durumu pek sevmiyor der seocular. Nedeni ise eski linke ulaşılamayacak olması bu trafık kaybı olur mantığı. Halbuki sen url'yi birebir taşırsan ziyaretçide herhangi bir sorun yaşamayacağı için sorun olmayacaktır. Ana mantığı anladığını umuyorum. + Olarak yeni teman eski temandan daha performanslı ise tadından yenmez. Sayfa açılış hızı yüklenme süreleri görsellerin içeriklerin optimizayonları iyise yaslan arkana izle